Andre aktiviteter – offentlige arrangementer

Åbent hus

Naturskolen afholder åbent hus for alle interesserede forår og efterår. Det er altid en søndag ca. kl. 11 – 16. Der er tændt op i bålet og de besøgende kan tilberede medbragte pølser, snobrød og lignende. Det er også muligt at håndtere og fodre nogle af naturskolens dyr. Dato annonceres i ugeaviserne.

Sommersjov

Naturskolen deltager også i ”sommersjov i Køge”. Det er foreninger og institutioners tilbud til skolebørnene i sommerferien. Vi byder på snobrød, fodring af dyr, konkurrencer, klatrebane m.m. Dato fremgår af hjemmesiden www.sommersjovkoege.dk

Middelaldermarked i uge 31

I denne uge er der middelalderstemning i Køge Museums have. Gøgleren og musikgruppen Virelai sørger for underholdningen. Håndværkere som rebslager, smed og plantefarver viser deres kunnen. I boderne kan man købe kopier af smykker m.m. Børnene leger med gamle legeredskaber som tøndebånd, stylter m.m. Åbent kl. 10 – 16. Der er gratis adgang.

Kyndelmisse

Første fredag i februar fejrer kulturinstitutionerne i Køge kyndelmisse. Det sker med en række spændende tilbud og arrangementer fredag aften. Naturskolen samarbejder med Køge Museum og henlægger denne aften sine tilbud til museet.

Andre landdækkende tilbud

Skolen i virkeligheden

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet.

Skoven i skolen

Skoven i Skolen er et undervisnings-projekt om udeskole, som giver lærere og elever mulighed for at flytte undervisningen ud i skoven, til søen, kysten, det åbne land – eller ind i byens rum.

Grønnespirer

Grønne Spirer er Friluftsrådets grønne mærkningsordning for børneinstitutioner og dagplejere. Med ordningen ønsker vi at støtte og synliggøre institutionernes arbejde for en grønnere hverdag.