Aktiviteter

offentlige arrangementer og andre aktiviteter

Er du fra en forening eller en anden gruppe?

Ønsker du at afholde et arrangement for din forening eller måske et offentligt arrangement? Så kontakt os og fortæl om din idé. Hvert forår og efterår afholder vi brugerkurser for interesserede. Næste gang er 15.marts 2023 kl. 13-15. Tilmelding sker ved at sende en mail med navn, foreningen/gruppens navn til buf@koege.dk. Private fester er ikke tilladt og arrangementet skal have et natur/miljø/friluftslivs-indhold og være til gavn for borgere i Køge Kommune.

Åbent hus

Naturskolen afholder åbent hus for alle interesserede forår og efterår. Det er altid en søndag kl. 11 – 16. Der er tændt op i bålet og de besøgende kan tilberede medbragte pølser, snobrød og lignende. Dato annonceres her på hjemmesiden og i ugeaviserne.

 

Kyndelmisse

Første fredag i februar fejrer kulturinstitutionerne i Køge kyndelmisse. Det sker med en række spændende tilbud og arrangementer fredag aften.

 

Andre landsdækkende tilbud 

Skolen i virkelighedenog skoletjenesten

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Naturskolens tilbud annonceres via skoletjenesten.dk.

Skoven i skolen

Skoven i Skolen er et undervisnings-projekt om udeskole, som giver lærere og elever mulighed for at flytte undervisningen ud i skoven, til søen, kysten, det åbne land – eller ind i byens rum.

Grønnespirer

Grønne Spirer er Friluftsrådets grønne mærkningsordning for børneinstitutioner og dagplejere. Med ordningen ønsker vi at støtte og synliggøre institutionernes arbejde for en grønnere hverdag.