Om os

Børn skal have mulighed for naturoplevelser og friluftsliv, så de kan få førstehåndserfaringer med natur og miljø samt landskab og kulturhistorie.

Vores historie

Hvem er vi og hvordan
kan vi hjælpe jer

Naturskolen er et bredt kulturelt tilbud. Skolen tilbyder en bred vifte af undervisningsforløb og arrangementer inden for natur og kultur. Disse tilbud retter sig imod folkeskoleklasser, skolefritidsordninger, børnehaver samt borgerne i Køge Kommune.

Naturskolen har som formål at give børn muligheder i naturen. Børnene skal have mulighed for naturoplevelser og friluftsliv, så de får førstehåndserfaringer med natur og miljø samt landskab og kulturhistorie.

Naturskolen koordinerer Sommerskole i Køge, som er et tilbud til børn i skolernes sommerferie.

Naturskolen tilbyder endvidere offentlige arrangementer i samarbejde med kommunens øvrige kulturinstitutioner.
Læs mere om arrangementerne her

Undervisningsforløb og øvrige aktiviteter arrangeres af naturskoleleder Jan Hansen.

Natur- og Miljøskolen Køge

Meget foregår på Naturskolen, men vi kommer også ud på skolerne eller i naturområderne i kommunen.

Mission

At give alle børn muligheder i naturen. Børn skal have mulighed for naturoplevelser og friluftsliv, så de får førstehåndserfaringer med natur og miljø samt landskab og kulturhistorie.

Vision

VÆRDIER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

FIND VEJ

• Cykelafstand fra
    Køge Centrum 4 km.
  • Bus 101A hver tiende minut fra Køge Station til Brudelysvej. Derfra 10 – 15 minutters gang.

Medbring på turen

Du har mulighed for selv at gøre alt for at få en god dag i naturen, med den rigtige pakning.

• Praktisk påklædning efter vejret.

• Evt. mad og drikke.

Kort

Kortet viser naturskolens placering og to stiforløb fra busstoppestederne

• Se kort til Naturskolen