For at alle kan få en god dag er der lidt praktisk info

På naturskolen

På naturskolen er der toiletter, køkken samt en masse undervisningsmateriale. Vi arbejder både ude og inde – afhængig af vejret.

Husk praktisk tøj og gerne madpakke og noget at drikke. Er det koldt sørger vi for noget te til eleverne. Der er altid kaffe til lærerne.

Planlægning

Alle de beskrevne forløb kan tilpasses den enkelte klasses behov. Har I selv forslag til undervisningsforløb, så tager vi meget gerne udfordringen op.

Eleverne får det største udbytte af et besøg på naturskolen eller i naturen, hvis de har arbejdet med det valgte emne i forvejen.

Varighed

Varigheden af de enkelte forløb varierer. Som hovedregel er det minimum to timer. Kan I afsætte en skoledag til et besøg, er det rigtig godt.

På egen skole

Nogle af undervisningsforløbene eller dele af dem kan afvikles på egen skole. Kontakt naturskolen for at høre om mulighederne. Eksempel: Rovfugle og ugler. Vi medbringer en ugle og to rovfugle og formidler disse dyrs levevis og tilpasning til f.eks. lydløs jagt i skumringen på små pattedyr (ugle). Og fuglene er levende.

Natur- og Miljøskolen Køge

Meget foregår på Naturskolen, men vi kommer også ud på skolerne eller i naturområderne i kommunen.

VÆRDIER

FIND VEJ

• Cykelafstand fra
    Køge Centrum 4 km.

• Bus 101A hver tiende minut fra Køge Station til Brudelysvej. Derfra 10 – 15 minutters gang.

Medbring på turen

Du har mulighed for selv at gøre alt for at få en god dag i naturen, med den rigtige pakning.

• Praktisk påklædning efter vejret.

• Evt. mad og drikke.

Kort

Kortet viser naturskolens placering og to stiforløb fra busstoppestederne.

• Se kort til Naturskolen
    – klik på det og se et stort kort